torstai 14. kesäkuuta 2012

Osa 1 - Alku

Elikkäs aloitetaanpas tarina. Ensimmäinen osa tulee olemaan tooodella nopea, sillä osassa on vain 26 kuvaa :x Kuvatkin oon ottanu jo varmaan huhtikuun puolella, ja peli on jo menossa neljännessä sukupolvessa joten kauheita muutoksii ei voi enää tehdä.
Koittakaa pärjätä tämän osan kanssa! Koitan parantaa laatua tuleviin osaan!



 Elikkäs aloitetaan pienellä henkilöesittelyllä. Perheen topakka äiti, Susan Newrock ja häneen tullut esikoinen Antoinette. Jo tyttären nimestä voi varmaan päätellä että Susanin idoleihin ja esikuviin kuuluu kuuluisa Ranskan edesmennyt kuningatar Marie Antoinette. Antoineten omasta mielestään hänen nimensä on liian pitkä, joten hän käytää lempinimeä Nette.

 Perheen pää James sekä kuopus Marie, joka myöskin nimetty äidin idolin mukaan.

 Vaikka siskoksilla onkin ikäeroa noin kolme vuotta, viettävät he paljon aikaa yhdessä, kuten katsomalla yömyöhään elokuvia..

...tai tekemällä yksityiskoulun läksyjä. Onhan sekin omanlaisensa ajanviete.




 "Et voi olla tosissasi! Oliko tuo olevinaan hyvä vitsi!", Susan karjui tyttärelleen
"Vitsailisinko näin vakavasta asiasta!" Nette koitti vastata asiallisesti äidilleen mutta Susan jatkoi kuin ei olisi kuullutkan.

 "Et kai ollut niin typerä että hankit itsesi raskaaksi jonkun tuntemattoman kanssa! Ei voi olla totta että minun tyttärestäni on tullut tuollainen lutka! Susan karjui niin että varmasti kaikki naapurit kuulivat.



 Mistä kaikki siis alkoi?

Vaikka Nette viettääkin aikaa melko paljon siskonsa kanssa, kuluu aika suuremmalta osin kavereitten kanssa. Pääosin Nette vietti aikaansa Meganin kanssa, joka asui parin korttelin päässä Neten talosta. Megan ehkä näytti ihan rauhalliselta, tai edes lähes normaalilta, mutta kaikki jotka tuntee hänet paremmin tietävät että se on vain pinnallista. Sisimmissään Megan on synnynnäinen bilettäjä. 
Taas kerran hän ehdottaa Netelle eri bileitää joista hän on kuullut ja joihin haluaisi mennä, mutta ei ilman Netteä.

 Kerran Neten ja Meganin ollessa heidän suosikki kahvilassa, Megan esitteli Netelle Thomaksen, joka oli pari vuotta vanhempi ja oli jotenkin kaukaisesti sukua Meganille.

 Lopulta parin kuukauden päästä, kun Thomas oli saatu kunnolla mukaan porukkaan, viettivät nuoret iltaa kotona rakkaan piippunsa kanssa (mikälie oikee nimi)

 Kuva varmaan kertoo mihin ilta lopulta päättyi

 Pari tajusi lopulta että heillä oli tunteita toisiaan kohtaan ja päättivät aloittaa seurustelun virallisesti



 Viikkojen kuluessa Nette tajusi mihin hänen ja Thomaksen kokeilut olivat johtaneet, eikä mahtanut kyyneleilleen mitään. Miten hän voisi selvitä koulusta vauvan kanssa! Mutta miten hän voisi tappaa lapsen joka ei ole vielä edes syntynyt...
(ja kampaus muuttui tässä välissä)


 Nette ryhdistäytyi ja päätti puhua Thomaksen kanssa. Eihän vauvan alku ole pelkästään hänen.

"Onko jokin hätänä?" Thomas kyseli hermostuneelta tyttöystävältään.
"Noh, on ja ei" Nette kaarteli
"Meillä tapahtui silloin näköjään pikku vahinko ja nyt meille olisi tulossa pieni perheen lisäys. Olen raskaana" Hän lopulta kertoi

 Vaikka Nette oli niin varma että joutuisi päättämään vauvan kohtalosta yksin, yllätti Thomas hänet hymyllä ja nappaamalla hänet syleilyynsä. Thomas päätti näyttää ettei ole niitä jotka jättää raskaana olevaa tyttöystävänsä pulaaan, ja kosi Netteä.

 "Kaikki on sinun syytäsi! Ilman sinua Antoinette olisi ei olisi tuossa tilassa!" Susan raivosi Thomakselle, joka kuunteli kaikki saarnat ilman vastaansanomista.

 "Älä välitä äidistäsi. Hän on vain huolissaan. Ja jos ei äitisi tue sinua, niin minä olen puolellasi. Etsitään vaikka teille oma kämppä kunhan vauva on syntynyt ja hieman kasvanut" James lohdutti Netteä joka kuunteli äitinsä huutoa.


 Pian alkoikin raskaus näkyä ja Neten vatsa pyöristyä.

 Mutta vaikka hän olikin raskaana, ei hän kouluaan jätänyt.
 Ilman koulutusta en saa koskaan työtä, ja silloin en voi pitää huolta pienokaisestani, Nette tuumi
(huomaatkaa yksityiskoulun hieno puku Neten ollessa raskaana)

 Raskauden edetessä Thomas muutti saman katon alle jotta olisi varmasti paikalla kun tuleva jälkikasvu tupsahtaisi maailmaan.
"Huhuu! Onko siellä ketään! Täällä puhuu isi!" Thomas puhui Neten vauvamahalle.

 Lasketun päivän lähestyessä Nette ei tehnyt muuta kuin syönyt ja nukkunut. Päiväunetkin nukuttiin sohvalla kun rappusten kiipeäminen tuntui niin vaivanloiselta.

 Lopulta se päivä koitti, ja Neten oli aika päästää pienokainen maailmaan.

 Ja viimein, Neten ja Thomaksen rakkauden hedelmä oli heidän käsivarsillaan. Lapsi, joka tuli ulkonäöltään lähes täysin isäänsä. Ainoastaan ihon väri periytyi Neteltä. Ei ainakaan voi erehtyä etteikö Thomas olisi lapsen isä.

Olen ilkeä ja kerron vasta seuraavassa osassa lapsen sukupuolen ja nimen :p
See you next time!~

Kommenttia please :) Ja tiiän, tää oli nopee osa

5 kommenttia:

  1. Jenz/Hitachiin ~

    hahaa ihana osa :) Harmi vaan un tuo TeenImater hack ei toimi miulla D: En tiedä mikä on ongelmana :D Mutta, ah.. hyssytteleviä isejä, ihanaa :D Keep going buddy! Linkkailen, jos sinäkin linkität? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh koitan saada tänne jonnekkin jonkinlaisen linkkipalstan ;)

      Poista
  2. Luin kommenttisi Bluewolfeille ja linkitys käy hyvin.
    Ja sitten itse tarinan kommentointiin. Mielestäni ensimmäinen osa oli mielenkiintoinen. (Jään mielelläni seuraamaan. :3) Sims 2 pelatessani mulla oli myös teiniraskaushack. Sims 3 en uskalla ladata mitään hackeja. Mitenköhän Neten äiti suhtautuu pikkuiseen. Niin ja suloinen vauva tuli. Odotan innolla tietoa nimestä ja sukupuolesta :)

    VastaaPoista
  3. Camp Rockissa on uusi osa. .----)

    Ja kun pyytelit linkitystä, niin ilmoitampa tässä samalla, että linkitin tarinasi, ja kivaa, kun sinäkin olet minut linkannut! .-) Alan jossain vaiheessa seurata tarinaasi. .-)

    VastaaPoista
  4. Toinen osa Bluewolfeilla. Saa lukea :)

    VastaaPoista